Hälso konsultation

Hälso- konsultation/torrblodsanalys:

Lider du av olika hälsoproblem som till exempel återkommande infektioner, migrän, pollenallergi, stress/depressioner, magproblem eller hormonella störningar så kan vi gemensamt arbeta på att komma till rätta med dessa.

 

Under en konsultation går vi igenom hur du mår och vad du önskar få hjälp med.

Tillsammans  går vi igenom hur vi kan stärka upp kroppens egna läkningsförmåga och gör en långsiktig behandlingsplan med exempelvis homeopatmedel, näringstillskott och fysiska behandlingar.

Torrblodsanalys

Jag gör ett stick i fingret och tar en droppe blod på ett objektglas. När det torkat så

analyserar jag det under mikroskop. Det visar störningar i olika kroppsfunktioner och samband med näring som behövs för att stötta de olika funktionerna.

Beskrivning av homeopati:

Kort uttryckt är homeopatisk behandling ett skonsamt sätt att stimulera kropp och själ till självläkning. Medlen jobbar både på ett fysiskt, psykiskt och ett mentalt plan. Homeopatiska medel är väl beprövade och godkända av läkemedelsverket. De kan ges som alternativ till skolmedicin eller som ett komplement, de är hämtade ifrån naturen och de ger inga biverkningar (= nya sjukdomar). Homeopati används runt om i hela världen hand i hand med skolmedicinen.

Komplettera gärna med olika manuella behandlingar.

 

Konsultation ca 60 - 80 min: 950 kr